Hoveniersbedrijf Dirk Meesters biedt haar klanten dit jaar een leuke actie. Iedere klant maakt namelijk kans op gedeeltelijke teruggave van de factuur van het hoveniersbedrijf. Deze maand is een klant van Hoveniersbedrijf Dirk Meesters in de prijzen gevallen: er werd een cheque uitgereikt van € 366,33. De actie maakt deel uit van een landelijke actie van TuinKeur, het keurmerk waar het hoveniersbedrijf bij is aangesloten. De uitreiking vond afgelopen week plaats.

Monique Nieuwland valt in de prijzen
Dirk Meesters, eigenaar van het hoveniersbedrijf, vertelt: ‘Vanzelfsprekend zijn tevreden klanten voor ons het uitgangspunt. Met ons team maken we hier ons elke dag hard voor. In dit licht vragen we elke klant een recensie voor ons te schrijven. In eerste instantie gebruiken we deze feedback om onze dienstverlening nog verder te verbeteren. Anderzijds geven de recensies andere tuingeïnteresseerden de gelegenheid zich objectief een beeld van ons bedrijf te vormen. Recensies zijn daarom erg belangrijk voor ons bedrijf.

Met het invullen van een recensie maken onze klanten dit jaar ook nog eens kans op 1.000 euro cashback. Eén van onze klanten is hierbij deze maand in de prijzen gevallen, fantastisch toch?’ Monique Nieuwland sluit zich hier bij aan: ‘Ik zijn aangenaam verrast! De recensie schreef ik voor de recensie en dat de CASHBACK-actie erbij zat was leuk, maar die was ik alweer vergeten. Totdat ik telefoon kreeg, z’n prijs is altijd leuk meegenomen. Zelf zijn we te druk om de tuin te onderhouden, maar daar hebben we nu Dirk voor.

TuinKeur gecertificeerd
Hoveniersbedrijf Dirk Meesters is TuinKeur-gecertificeerd. Aansluiting bij dit keurmerk betekent dat het bedrijf uitgebreid is gecheckt en doorlopend wordt gecoacht. Hierdoor kunnen de vijf zekerheden van TuinKeur worden geboden. Door deze vijf zekerheden is men er bij dit hoveniersbedrijf van verzekerd dat er een betrouwbare en professionele partij in de tuin werkt die service en kwaliteit biedt.

De CASHBACK-actie gaat verder

Dirk besluit: ‘De CASHBACK-actie loopt nog door tot en met november. Met de actie wil TuinKeur de keuze voor kwaliteit belonen.

Meer informatie over de actie is te lezen op https://dirkmeesters.nl/acties/ of neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Dirk Meesters via 0524 – 562552. Meer informatie over TuinKeur is te lezen op www.tuinkeur.nl.